HET PROJECT

 

Peter Lieberom is in het najaar van 2012 gestart met zijn 'Independent Jazz Project' met optredens tijdens onder andere recepties en (intieme) diners, voor zowel particuliere als corporate gezelschappen.

 

In de stijlen 'swing', 'postbop', 'cool jazz', 'bossa nova' en 'mainstream' geeft hij met dit unieke project een muzikale omlijsting aan diverse bijeenkomsten, klein en groot, altijd in dienst van de gelegenheid: als achtergrondmuziek (lounge) maar ook, waar gewenst, op de voorgrond.

In de basis treedt hij in deze setting solo op met professionele stereo begeleidingstracks via het award-winning Bose 'L1® Model II' geluidssysteem, bediend door zijn vaste geluidstechnicus. Op deze begeleidingstracks is een professioneel jazz-trio te horen, bestaande uit contrabas, piano en drums. Deze basis is eventueel uit te breiden met of een (live) contrabassist, jazz-gitarist, pianist en/of zanger(es).

 

Een aantal unieke voordelen op een rij:

 

- de opstelling neemt zeer weinig ruimte in (vanaf 2x4 meter);

- van locatie wisselen tijdens optreden is mogelijk (afhankelijk van de opstelling in circa 30 minuten);

- geschikt voor groepen tot 300 mensen, van huiskamer tot grote zaal;

- geluidsdekking van 180 graden, zo goed als overal een perfecte live sound;

- zowel als achtergrond- en voorgrondmuziek geschikt;

- uit te breiden met scherm en beamer waar sfeerfoto's getoond kunnen worden;

- professionaliteit tegen een scherpe prijs.*

 

Uitgebreide informatie over het bijzondere speakersysteem vindt u hier: www.bosel1.nl

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit om aan uw persoonlijke wens te kunnen voldoen.

Op basis van uw wensen kunnen wij u een vrijblijvende prijsopgave geven.

 

* Afhankelijk van onder andere de datum van uw event, speeltijden en locatie varieert ons tarief. Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte of richtprijs op basis van uw behoefte.