BIOGRAFIE

 

Peter Lieberom - saxofonist.

 

Al vanaf 1983 speelt Peter Lieberom (voornaamlijk sopraan-, alt- en tenor-) saxofoon en sinds 1991 is hij professioneel saxofonist en daarnaast arrangeur, componist en gediplomeerd saxofoondocent.

Geboren en getogen in Baarn begon hij bij Muziekvereniging Crescendo Baarn met de altsaxofoon. Tijdens deze periode ontwikkelde hij zijn voorliefde voor jazz, in het bijzonder Charlie Parker en John Coltrane.

Hij studeerde in 1993 succesvol af aan het Hilversums Conservatorium (tegenwoordig: Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten) waar hij les kreeg van Herman Schoonderwalt en Ferdinand Povel.

 

Hij werkte met grote namen uit de jazz-, pop- en theaterwereld, waaronder Candy Dulfer, Karin Bloemen,

Mike Mainieri, Dianne Reeves, Kane en Trijntje Oosterhuis.

 

Een grote eer is tevens geweest dat hij op 5 mei 2007 als gastsolist zijn medewerking mocht verlenen aan het Bevrijdingsconcert in Amsterdam verzorgd door het Metropole Orkest onder leiding van Vince Mendoza, bijgewoond door toenmalige koningin Prinses Beatrix.

Hoewel hij veel optreedt met (meer dan tien) verschillende bands in een zeer breed scala aan diverse muziekstijlen (o.a. pop, soul en funk), ziet hij zichzelf het liefst als jazz-saxofonist.

Meer informatie over Peter Lieberom: www.peterlieberom.nl

Wiechert Vermeulen - licht en geluid

 

"Muziek is mijn passie, daarom heb ik mijzelf gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief verfijnd geluid voor musicus en publiek."

Wiechert Vermeulen heeft ruime ervaring opgedaan "in het veld", in talrijke opnamestudio’s, als muzikant, soundengineer en Marketing Creative- Trainer- & Product specialist bij 'Bose Corporation'.

 

Voor hem is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de musicus comfortabel zijn kunst ten gehore kan brengen, zodat het zijn optreden ten goede komt.

Net zo belangrijk vindt hij het om steeds voor het publiek een aangenaam geluidsbeeld te creëren.

 

Ook licht mag niet vergeten worden. Samen met u vindt hij een sfeer die passend is bij de gelegenheid.

Zo ontstaat er een mooi geheel tussen de locatie, de muziek en de presentatie, wat ook voldoende ruimte biedt om zonodig ter plekke aangepast te worden aan het moment.

 

Heeft u vragen tijdens het optreden van Peter Lieberom dan staat hij u graag te woord.